Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord


Naturen betyder virkelig meget for mig, og jeg føler mig som et meget privilegeret menneske, jeg bor ud til et fredet naturområde, tæt på København. Himlen er stor her, og jeg kan se vidt omkring. I området er der både en badestrand, søer, små enge og lidt skovbevoksning.


Jeg finder så megen skønhed og livsglæde ved at færdes i naturen. Her kan jeg også finde fred, og gennem den helt unikke fred og ro, som kun kan opleves gennem natur, kan jeg oplade min energi, og opløfte mig selv, mine tanker og hele min indre sindsstemning. Mine tanker bliver lysere, lettere og mere fredfyldte.


Nu flytter jeg snart, fra dette skønne område, det er lidt vemodigt. Jeg er så småt begyndt at tage afsked med mine yndlingssteder, - og i mine tanker takker jeg for al den skønhed, energi, og dejlige naturoplevelser, som jeg er blevet givet gennem årene.

 

Jeg kan snart vende en ny side i livets bog, - et nyt og dejligt eventyr, venter i nærmeste fremtid. Jeg flytter helt ud på landet, ud til endnu mere af den natur, som jeg er både energimæssigt, sjæleligt og fysisk er så forankret i.


Naturen giver mig så meget, uanset årstiden, men at flytte ud på landet, i begyndelsen af sommeren, er en skøn tid for mig at flytte. Hele sommeren ligger foran mig, og nye naturoplevelser venter...

 

Joanna