Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Lidt om kraftdyr…💜
 
 
 
Hvordan finder man sit kraftdyr?
 
Jeg plejer at sige, det er kraftdyret som finder sit menneske. Et kraftdyr er et dyr, som man føler sig forbundet med i hjerte og sjæl. En dyb forbindelse, som også bevirker man ofte har de egenskaber som kraftdyret besidder/repræsenterer.
 
Kraftdyret kan komme til os i drømme, meditation eller i et syn. Men kraftdyret kan også opsøge os, og vise sig for os, som en fysisk skabning i det virkelige liv.
 
Man føler ens kraftdyr yder beskyttelse, men kan også guide, vejlede og trøste. Måske man har en form for telepatisk oplevelse med et bestemt dyr, dette KAN være ens kraftdyr. Der findes ikke en "opskrift" på hvordan man finder sit kraftdyr, for det er kraftdyret som finder sit menneske.
 
Er der et bestemt dyr du ser i dine drømme? Er der et bestemt dyr, som betyder noget særligt for dig? Er der et bestemt dyr, som du i din sjæl føler dig forbundet med? - Ja, så kan det være tegn på, dette dyr er dit kraftdyr...Nogle mennesker kan have flere kraftdyr.
 
En del mennesker har store kraftfulde dyr som deres kraftdyr, f.eks. bjørn, ulv, løve, elefant eller panter - men faktisk kan en sommerfugl, eller en mus også være en repræsentant for et kraftdyr. - Et lille dyr af fysisk størrelse, eller et insekt som umiddelbart ikke anses for at repræsentere stor styrke, kan repræsentere så meget andet, - som forbinder menneske/dyr/insekt sammen på et dybere og/eller højere plan...💜