Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Tid til eventyr - Da Gud skabte kvinden...🧡🧡🧡
 
 
Da Gud skabte kvinden arbejdede han sent på den sjette dag ...
En engel kom forbi og spurgte: "Hvorfor bruge så meget tid på hende?" Herren svarede: "Har du set alle de specifikationer, jeg skal møde for at forme hende?"
"Hun skal fungere i alle slags situationer, hun skal kunne omfavne flere børn på samme tid, have et knus, der kan helbrede alt fra et knust knæ til et knust hjerte.
Hun skal gøre alt dette med kun to hænder, hun helbreder sig selv når hun er syg og kan arbejde 18 timer om dagen. "
Englen var imponeret. "Bare to hænder ... umulige! Og dette er standardmodellen? "Englen kom nærmere og rørte ved kvinden.
"Men du har gjort hende så blød, Herre."
"Hun er blød," sagde Herren, "men jeg har også gjort hende stærk. Du kan ikke forestille dig, hvad hun kan udholde og overvinde. "
"Kan hun tænke?" spurgte englen... Herren svarede: "Ikke alene kan hun tænke, hun kan begrunde og forhandle."
Englen rørte ved hendes kinder. "Herre, det ser ud til, at denne skabelse lækker! Du har lagt for mange byrder på hende."
"Hun lækker ikke ... det er en tåre," Herren korrigerede englen ...
"Hvad er det for?" Spurgte engelen ... Herren sagde: "Tårer er hendes måde at udtrykke sin sorg på, hendes tvivl, hendes kærlighed, hendes ensomhed, hendes lidelse og hendes stolthed."
Dette gjorde et stort indtryk på engelen,
"Herre, du er et geni. Du tænkte på alt.
En kvinde er virkelig vidunderlig "
Herren sagde: "Ja, det er hun. Hun har styrke, der forbløffer en mand, hun kan klare problemer og bære tunge byrder, hun holder lykke, kærlighed og meninger. Hun smiler, når hun føler for at skrige. Hun synger, når hun har lyst til at græde, græder når hun er glad og griner, når hun er bange. Hun kæmper for det hun tror på.
Hendes kærlighed er ubetinget. Hendes hjerte er knust, når en slægtning eller en ven dør, men hun finder styrke for at komme videre med livet. "
Englen spurgte: "Så hun er et perfekt væsen?"
Herren svarede: "Nej, hun har bare en ulempe, hun glemmer ofte, hvad hun er værd."🧡🧡🧡
 
- Devina Nund - (fundet på nettet)