Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Åben døren til dit kreative skattekammer...💙💚❤️
 
 
Det er vigtigt at udfolde sin kreativitet, og det er vigtigt at holde fast i den kreative side af os selv. I en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til at dyrke de kreative evner som vi alle indeholder.
Uanset om du strikker, maler, skriver eller noget helt andet, - så slapper du af på en rigtig god måde, når du dyrker din hobby, men du aktivere også dele af din hjerne, som du kun kan stimulere ved at være kreativ.
Psykisk, er det vigtigt at kunne dyrke sine kreative sider. Den glæde og tilfredsstillelse vi føler når vi er kreative, er med til at gøre os mere harmoniske og fredfyldte.
Kreativitet bevirker også at vi bliver bedre til at løse opgaver. Ofte når vi er kreative, må vi forestille os forskellige løsningsmuligheder, og arbejde os frem til det resultat som vi ønsker os.
Når vi er kreative, udfordrer vi også vort syns og sansecenter. F.eks ved farvevalg når vi maler, eller strikker m.m. Vi vælger farver, sætter dem sammen, og gennem hele processen, har vi en forestilling om hvordan det færdige resultat vil komme til at se ud, - og det forsøger vi så at opnå, gennem vort valg af farver, materialer m.m. At lade fantasien få frit spil, og skabe noget helt uden mål og retning, hvor selve skabelsesprocessen er målet i sig selv, er dejligt befriende, og kan give et overraskende smukt resultat...
Hold døren åben til dit kreative skattekammer. Gå ofte ind ad denne dør, brug løs af dine kreative evner, - udforsk også nye ukendte sider af din kreativitet…💙💚❤️
 
Joanna