Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Bare lidt tanker herfra...❤️❤️❤️

 

Hver dag byder på små glæder, hvis man er åben for at tage dem til sig, og opleve dem. I dette indlæg, vil jeg skrive lidt om hverdagens glæder, som vi måske ikke tænker så meget over, og derfor tager for givet. Jeg er fuldt ud klar over at man kan have det så svært, og have så mange problemer, at det ikke er nemt, at få øje på de små lyspunkter og glæder, som vi faktisk alle har. Men de er der, stol trygt på det!


Hver dag, er en ny dag, og hver dag byder på nye oplevelser, og små glæder som vi let overser, måske fordi vi forventer os for meget af dagen, eller måske fordi vi skal lære at se de små glæder.


Vi lever i et land, hvor vi heldigvis er forskånet for dyb fattigdom. Dermed ikke sagt, at vi ikke har fattigdom, for det har vi desværre. Men vi sulter trods alt ikke, vi dør ikke af sult. Tænker du mon over, hvor heldig du er, at du hver dag kan spise dig mæt? Det er nemlig ikke en selvfølge for store dele af verdens befolkning. At kunne spise sig mæt, er faktisk en glæde som vi har.


Er du rask, og ikke plaget af smerter men har en velfungerende krop, så er du heldig. Husker du at glæde dig over din raske krop? Den dag du bliver syg, ved du hvor vigtigt det er at have en rask og velfungerende krop. Det er desværre ikke alle mennesker, der er så heldige, at leve uden smerter og sygdom.


Hver dag står solen op, en ny dag gryer. Det kan godt være at det bliver en gråvejrsdag, og vejret ikke lige bliver som vi havde håbet på. Men en ny dag ligger foran os alle. Vi er heldige, vi kan nemlig forvente, at efter i dag, kommer imorgen. Men sådan er det ikke over hele verden. Hvor krige hærger, lever der mennesker, som aldrig ved, om de kommer til at opleve en ny dag.
Vær glad for de små glæder i livet, som set i stort perspektiv, ikke er så små endda...Bare lidt tanker herfra...❤️❤️❤️

 

Joanna