Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Lidt om Ærkeenglen Rafael...💚💚💚

 

 

Navnet Rafael betyder: Gud har helbredt. Rafael er en maskulin engel, og en af de tre Ærkeengle som nævnes ved navn i Biblen. De to andre Ærkeengle som nævnes er: Michael og Gabriel.


Ærkeenglen Rafael er efter sigende en mester udi i healingens kunst. Du kan altid bede Rafael om at heale dig. Rafael kaldes også for helbrederen. Han er tilknyttet healing og helbredelse. Rafael er en mild engel, omsorgsfuld og trøstende, hans stemme er meget blid og smuk, måske du har hørt hans trøstende ord i dine ører. Ved sjælekval og psykisk smerte, er han den store kærlige trøster og støtte.


Er man rejsende, har Raffael gennem tiderne, været pilgrimmenes beskytter. Du kan altid bede Rafael om beskyttelse på din rejse.


Ærkeenglen Rafael kan også være behjælpelig med at udvikle din kreativitet, eller give dig god inspiration...


Rafael er kendt for at kunne udrette mirakler, små og store, uden vi finder ud af, han har grebet ind. Ærkeenglen Rafael er en beskeden engel, selvom han har en vigtig funktion for os alle, og er en af Guds betroede Ærkeengle.
Rafaels udstråling er smuk og klart lysende, i changerende turkisgrønne nuancer.


Rafael er desuden menneskehedens vogter og beskytter. Han arbejder også tæt sammen med Skytsenglenes anførere. Derudover er han en af de Ærkeengle som står Gud nærmest...💚💚💚

 

Joanna