Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Når det kærlige hjerte gør ondt…❤️❤️❤️

 

 

Det sker vi følelsesmæssigt af forskellige årsager, får ondt i vores kærlige hjerte. Vi bliver kede af det, måske vi græder, føler stor sorg, vi bliver måske skuffede og vrede. Magtesløshed og tilsidesættelse er også nogle af de følelser der kan melde sig, når vi føler os svigtede eller på anden måde har været udsat for noget der giver hjertesmerte. Man kan faktisk få så ondt følelsesmæssigt i sit kærlige hjerte, at smerten kan opfattes som værende en fysisk smerte.

 

At græde ud, at lade tårerne strømme, er ofte den bedste måde at komme af med de følelsesmæssige smerter som har hobet sig op i det kærlige hjerte. At have en god og forstående ven/veninde eller måske familiemedlem som kan lytte, forstå og trøste i denne sårbare situation, ville jo nok være ønskværdigt for de fleste mennesker med ondt i hjertet. Men sådan forholder det sig desværre ikke altid. Det sker at man føler man ikke kan dele sine følelsesmæssige smerter med andre. Og der findes jo også mennesker, som af den ene eller anden grund “ønsker” at gennemleve deres følelsesmæssige smerter, uden at betro sig til, eller græde ud ved andres skuldre.

 

Det er meget hårdt at være følelsesmæssigt forpint og lide af smerter i sit kærlige hjerte. Tiden er ofte en god healer. Der er altid lys for enden af tunnelen, også selvom man ikke umiddelbart kan skimte lyset, når alt ser mørkets ud. At betro sig til Gud, Jesus eller sin Skytsengel er også en mulighed. Det Guddommelige tager gerne imod og deler din hjertesmerte med dig. Når dit hjerte er forpint, husk altid, du er elsket og værdsat, af dine kære, som elsker dig. Du er også elsket umådeligt højt af Det Guddommelige, du behøver aldrig være alene med din smerte. Din Skytsengel står ved din side, og gør sit bedste for, at du kommer igennem din hjertesmerte, så blidt og hurtigt som muligt...❤️❤️❤️

 

Joanna