Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Kærlighed spreder sig som ringe i vandet...Kærlighed er en forunderlig størrelse. Vi vil gerne have meget kærlighed, - og vi vil også gerne give meget ud til andre mennesker. Hver eneste dag, udveksler vi alle kærlighed på mange måder. Det kan være gennem kærlige handlinger, kærlige tanker, kærlige ord, ved fysisk kærlighed men også gennem vort energilegeme, vi udveksler nemlig også kærlighed på det energimæssige plan.

 

Hver gang vi modtager kærlighed, på den ene eller anden måde, sker der noget inde i vore følelser, vi føler os elsket og værdsat, det giver en varm og stærk følelse. Når vi giver kærlighed til andre, er det den samme følelse vi mærker i vort indre, hvis den kærlighed vi giver ud, modtages og værdsættes af dem, vi giver den til.


Kærlighed, kan sprede sig som ringe i vandet. Hvis du giver et medmenneske kærlighed vil dette menneske optage denne kærlighed, og føle sig elsket, og værdsat. Når man føler sig elsket og værdsat, har man overskud til at dele sin kærlighed ud til andre, og sådan spreder kærlighed sig, som ringe i vandet...Lad os gå ud i verden, og sprede kærlighed…

 

(Jeg fik vist nævnt ordene “kærlighed” og “kærlige” mange gange i dette lille skriv, - ordene påvirker mig, på en god og positiv måde, - så det var lidt med vilje). Måske du også har nogle ord, som når du udtaler dem, eller skriver dem, påvirker dig på en god og positiv måde?

Joanna