Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Ærkeenglen Michael som healer

 

 

Der er skrevet meget om Ærkeenglen Michael. Men ikke så meget om hans healende evner, som han gerne deler med os.
Ærkeenglen Michael betyder på hebræisk ”Hvem er som Gud”, og Michael er navnet på en af de ærkeengle, der omtales i Bibelen.
Ifølge katolsk tro var ærkeenglen Michael den, der efter krigen i himlen nedstyrtede Satan - i en drages skikkelse, hvilket er omtalt i Johannes Åbenbaring 12.7. Og netop denne bibelske beretning er baggrunden for, at ærkeenglen Michael betragtes som den engel, der i særlig grad bekæmper det onde.

 

Han ses ofte på billeder, svingende med sit drabelige svær. En kraftfuld og handlekraftig engel, som godt kan virke lidt skræmmende.

 

Men for os, som har mødt ham, og som arbejder sammen med ham, er han en blid og meget kærlig Ærkeengel, med en skøn humor. Michael er den store beskytter, og man kan bede ham om beskyttelse. Han kan hjælpe os med at bryde dårlige vaner og tankemønstre. Som healende engel, er han helt unik, hvad de fleste ikke ved, - Michael kan heale os fysisk som psykisk, og løfte os op på et højere niveau rent spirituelt, så vi får mere indsigt og kan udvikle os på et højere kærligheds plan. Fra ham strømmer den rene kærlighed, blidt ind i vore hjerter, vi får styrke, mod, evnen og lysten til at ændre på de ting i livet, som afholder os fra at leve livet fuldt og helt. Michael guider os kærligt til selvindsigt, og giver os styrken til at ændre på alt som fastholder os i negative tanker og adfærdsmønstre.

 

Med Ærkeenglen Michael ved din side, bliver du et helt og kærlighedsfuldt menneske, styrket fysisk som psykisk, din handlekraft styrkes, og din vibrationsfrekvens højnet, hvis du ønsker det.

 

Jeg healer med hjælp fra Ærkeenglen Michael, og i nogle tilfælde med hjælp fra Jesus…

 

Du kan få en gratis fjernhealing af mig. Hver søndag trækker jeg lod blandt de tilmeldte navne, som har skrevet sig på, under indlægget “ Gratis fjernhealing” - se i oversigten her i bloggen, og skriv dig på, hvis du ønsker en kærlig og meget givende healing.

 

Joanna