Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Gratis fjernhealing...

 

 

Jeg har beluttet mig for at give en gratis fjernhealing om ugen. Det er min måde, at bidrage med lidt godt..

Det eneste du skal gøre er: at skrive dit navn, fornavn er tilstrækkeligt, - i kommentar boksen. Hver søndag trækker jeg lod, blandt navnene. Den heldige vinders navn vil fremstå inde på sitet. Vinderen kan derefter kontakte mig telefonisk, og vi aftaler dato, tidspunkt og detaljer omkring fjernhealingen. Jeg healer med hjælp fra Ærkeenglen Michael og Jesus.

Når du har modtaget healingen, vil jeg blive meget glad, hvis du giver en respons på healingen 1-2 dage efter behandlingen, telefonisk til mig, eller i kommentar boxen.


Har du lyst til en givende og kærlig fjernhealing, fysisk som psykisk, hvor budskaber ofte indgår, som jeg, eller du selv vil modtage under healingen, så skriv dit fornavn her i kommentar boxen, og du deltager i lodtrækningen. (Din e-mail kan ikke ses på sitet).


Her kan du læse lidt om mig:

 

Mit navn er Joanna Tengvad. Jeg er 62 år, uddannet m/diplom som regressionsterapeut i 1998 hos psykolog Bo Jarl. Jeg har praktiseret en del år, haft egen klinik i Kastrup, hvor jeg har undervist i regressions teknik, spirituelle emner, haft kursus og workshops i selvudvikling, klarsyn, healing - og alternativ behandling inden for disse områder, desuden har jeg afholdt en del foredrag og gruppe regressioner.
Jeg har gennem årene skrevet en del artikler, omhandlende spirituelle emner, rejsebeskrivelser fra fjerne lande, og digte. I mine skriverier, og bogudgivelser, kommer mit kristne og spirituelle livssyn til udtryk.

 

Joanna Tengvad