Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Underbevidstheden, er dit private skattekammer...

 Relateret billede


Er du ikke tilfreds med den måde du lever dit liv på? Går du rundt dagligt og føler, du ikke er rigtig tilstede i dit liv. At livet passerer forbi dig uden du er istand til at deltage som du egentlig gerne vil. Så stop op, og prøv at ændre på dette.

 

Sæt dig ned, et stille og roligt sted, det kan være i din yndlingsstol, eller et fredeligt sted i naturen. Hav en blok og en kuglepen liggende ved siden af dig.

 

Sid ganske stille et par minutter, nyd roen, træk vejret stille og roligt.
Tøm dit hoved for tanker, det er bedst, hvis du ikke tænker på andet, end din rolige vejrtrækning.

 

Luk dine øjne, træk vejret dybt ind 3 gange, og pust langsomt ud.
Derefter tænker du på, hvad eller hvilket du gerne vil ændre på i dit liv eller livsførelse. Nu modtager du en tankerække som du holder fast i lidt.

 

Derefter lukker du øjnene igen, trækker vejret dybt 3 gange, og pust langsomt ud. Nu er du klar til at stille dig selv et spørgsmål, f.eks. hvad kan jeg gøre, for at blive mere nærværende og deltagende i mit liv? Du vil nu modtage nogle tanker og løsninger på dette problem. Hold godt fast i disse tanker. Åben dine øjne og skriv ned hvad du modtog.

 

Vil du have flere svar, så lukker du dine øjne igen, trækker vejret dybt ind 3 gange, og pust langsomt ud. Når du har modtaget tanker omkring dette/disse spørgsmål, så åbner du øjnene og skriver ned på din blok.

 

Når du har fået svar på de spørgsmål, som ligger dig på sinde, - så sid lidt, og nyd freden, inden du rejser dig op. Husk at takke din underbevidsthed for de givne svar.

 

Ta’ din blok, se på de svar du har modtaget, og gå så i gang med at ændre på de ting i livet som du ved ikke er tilfredsstillende for dig, og som din underbevidsthed har givet dig løsningsmodeller på. Du kan ikke ændre alt på én gang, men lidt efter lidt, kan du komme langt, for din underbevidsthed, har givet dig en “arbejdsplan”.

 

I vores underbevidsthed, ligger mange svar på, hvordan vi får det liv som vi dybest ønsker os. Vores underbevidsthed er på mange måder et “skattekammer” - som vi burde aflægge et besøg, når vi har behov for det. Her findes svar på de spørgsmål, som vi tit tumler med, og ikke rigtig kan komme videre med, eller som vi i det daglige travle liv, ikke formår at trække op til vores bevidsthed...

 

Joanna