Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Det går over al forventning…

 

 

Nu er det over et år siden jeg fik konstateret diabetes 2. De første måneder med diagnosen var hårde. Jeg var utilpas, havde kvalme og fuldstændig tappet for energi. Medicinen Metformin, tålte jeg ikke. Faktisk blev hele mit system forgiftet, af den medicin som skulle hjælpe min krop med at kontrollere sukkersygen. Jeg fik nyre og leverproblemer af medicinen, opkastninger og mistede de sidste kræfter jeg var i besiddelse af.

Min praktiserende læge, var chokeret over min tilstand, og var helt enig med mig i, at jeg absolut ikke skulle have mere Metformin.

Jeg fik i stedet en henvisning til en diætist. Jeg gik hos diætisten regelmæssigt i nogle måneder. Her blev jeg undervist i hvilken kost jeg skulle indtage, og i vigtigheden af at motionere. Disse konsultationer hos diætisten blev et positivt vendepunkt for min diabetes. Langtidssukker tallet raslede ned, og jeg fik det meget bedre i løbet af kort tid.

 

Sidst jeg var til kontrol, var mit sukkertal helt normalt, faktisk har det været normalt de sidste par gange jeg har været til kontrol.. Så diætbehandlingen af sukkersygen, går over al forventning. Og jeg skal først til kontrol om et ½ år...

 

Joanna