Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Følg kærlighedsstien...

 


Vi går alle den samme vej, eller rettere det burde vi. Alle mennesker burde vælge at gå ad “kærlighedsstien” - for størst af alt, er kærligheden. “Kærlighedsstien” kan være smal og “kærlighedsstien” kan være bred. Vi kan faktisk vælge at gå ad den brede sti, hvis vi ønsker det. Vi kan også vælge at gå ad den smalle sti, begge stier fører frem til målet. Og hvad er så målet, tænker du måske? Målet er at blive kærlighedsfulde mennesker, mennesker som ikke tænker og handler ud fra egoet, men mennesker der tænker og handler ud fra hjertet.

 

Vælger du at gå ad den brede “kærlighedssti” - har du længe været klar over at, kærlighed til dig selv og dine medmennesker, er den drivende kraft i alt. I livet her på Jorden, men også i universet. Kærlighed er den skabende og livgivende kraft, som holder sammen på alt, både her på Jorden, og i de universelle dimensioner.

 

Vælger du at gå ad den smalle “kærlighedssti” - er du stadig lidt usikker og søgende. Du kæmper lidt med dit ego, og har dine magtkampe med at overvinde dine selviske tanker og handlemåde. Men du er på rette vej.
Du er i fuld gang med din udvikling til at blive et mere kærligt menneske, der tænker og handler ud fra et kærligt hjerte…

 

God rejse, og kærlige tanker til dig, der går ad “kærlighedsstien.”

 

Joanna