Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Lidt om Aslan...

 

 

 

Jeg er meget heldig, jeg har en lille hund, som jeg elsker. Ja, jeg bruger ordet elsker, for det er det eneste ord der dækker de følelser som jeg har for det kære lille væsen. Kærligheden, og det at elske, har mange facetter. Denne kærlighed er gensidig, min lille hund elsker mig, som en hund kan elske sin ejer. Dens hengivenhed er så stor, at det er svært at beskrive. Jeg undrer mig hver dag over, at så lille et væsen, kan indeholde så megen kærlighed.
Min lille hund, han hedder forøvrigt Aslan, vejer 3 kg. Han er en tjekkisk rottehund.

 

Aslan, - er altid glad, og fuld af spilopper. Dog bliver han meget ked af det, når jeg må forlade ham, hvis jeg f.eks. skal ud at købe ind, eller ikke kan have ham med mig. Så kryber han ind under sengen, med halen mellem benene, og han kommer først ud igen, når jeg kommer hjem igen. Jeg har altid lidt dårlig samvittighed, når jeg må forlade ham, og jeg ved han sidder inde under sengen, lige indtil jeg kommer hjem igen.

 

Jeg tager ham med mig, så ofte jeg kan, både i busser, tog og i cykelkurven. Aslan har såmænd også været ude at flyve. Jeg har haft ham med i flyveren til Bornholm, han sad i sin hundetaske på skødet af mig...

 

Joanna