Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Min spirituelle udvikling...

 

 

Min spirituelle udvikling startede for mange år siden. Som barn og siden voksen, har jeg altid været meget følsom, over for stemninger, og andre menneskers energi. Jeg fornemmer hvem jeg står overfor, uden at kende personen, - sådan har det været altid.

 

Jeg uddannede mig for en del år siden, som regressionsterapeut. I  gennem en årrække, var jeg meget optaget af tidligere liv.

Lysoplevelser, har jeg haft en del af. Jeg har været omgivet af lys. Jeg har også oplevet at se lysende små partikler, der strømmede ned i min krop.

 

Clairvoyance og healing beskæftigede jeg mig også med i nogle år.
På et tidspunkt i min spirituelle udvikling, var jeg meget optaget af aura. Jeg kunne se alle menneskers aura, og aura, f.eks fra dyr, blomster blade og træer. Deja vu oplevelser, har jeg haft, og har stadig utallige af.

 

De senere år, har jeg haft flere oplevelser med Gud, og Jesus, og en meget speciel oplevelse med Ærkeenglen Michael. Disse oplevelser har ændret hele min verden, og også min spirituelle udvikling. Jeg ved nu, hvor den energi som tilstrømmer mig, kommer fra. Jeg ved nu hvem, der leder min vej. Jeg er ikke mere søgende, jeg har fundet min retning, og svarene på mine spirituelle spørgsmål. Det er ikke ensbetydende med jeg ikke udvikler mig, for det gør jeg, nu har jeg nogle "ledestjerner" der oplyser min vej. Jeg har fundet Gud og Jesus, eller rettere de fandt mig...

 

Joanna