Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Et enkelt liv…

 

 

Med alderen, og måske også med min livserfaring i bagagen, tilstræber jeg at leve et enkelt liv.

 

De store udlængsler, at rejse verden rundt, er for mit vedkommende en saga blot. Jeg har rejst meget, jeg har set mange lande og eksotiske himmelstrøg, jeg har oplevet en masse, som jeg kan se tilbage på.

 

Nu er det små, men nære oplevelser jeg ønsker at opleve. Naturen omkring mig, små daglige glæder, et roligt og stabilt liv. Ro og fred, og tid til fordybelse og dét at leve i nuet.

 

Jeg har sorteret i mit liv, på alle måder. Valgt mennesker fra, valgt mennesker til. Jeg er blevet mere selektiv, når det drejer sig om venskaber og bekendtskaber. Jeg har valgt mine venner med hjertet, og ligeledes skal de have valgt mig som ven, fordi jeg har en plads i deres hjerte. Overfladiske venner og bekendtskaber er jeg slet ikke til mere.

 

Mit jordiske gods, har jeg også sorteret i. Jeg har skilt mig af med meget indbo, ting og sager og overflødigt tøj, som bare optog plads, eller lå hengemt i skuffer og skabe i årevis. Det er en befrielse, at eje mindre, når man tilstræber et enkelt liv. Nu har jeg god plads i skuffer og skabe, til de ting, jeg virkelig holder af, og som jeg har brug for.

 

Hele mit hus, er enkelt, let og lyst indrettet. Store grønne planter, er med til at give rummene en god og indbydende atmosfære. Jeg kan komme rundt med støvsugeren, uden at skulle flytte på møblerne, og det er let at komme ind i alle hjørner.

 

Mit liv er blevet mere enkelt på mange måder, og jeg nyder det i fulde drag...

 

Joanna