Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Jordforbindelse er super vigtig... 

Jordforbindelse: For lidt eller mangel på energimæssig jordforbindelse udmønter sig i ekstraordinær træthed, mangel på fokus, man synes ikke at kunne overskue tingene, hurtigere stress-situationer og meget andet. Nogle føler, at de i bogstaveligste forstand mister jordforbindelsen.

 

Når man begynder at arbejde bevidst med sin spiritualitet, er det mere end vigtigt at få jordforbindelse nok. Det uanset om man arbejder med sin spiritualitet på den lange bane ved f.eks. at meditere derhjemme, deltage i kurser fra tid til anden, være sammen med andre spirituelle personer eller andet, eller om man f.eks. lige skal deltage i en fjernhealing eller skabe englekontakt, dvs. på den korte bane.

 

Den spirituelle jordforbindelse kan etableres og vedligeholdes på flere måder, hovedsageligt ved at komme ud i naturen og/eller lave nogle daglige visualiseringsøvelser.

 

Visualiseringsøvelser, der giver jordforbindelse

 

Når du laver disse visualiseringsøvelser, kan du – hvis du er energi-sensitiv – vælge at følge med i energiens bevægelser og dynamik og tage den tid, som det tager for energien at etablere sig/forbinde sig.

Men du kan også – især hvis du ikke kan mærke energier – visualisere den røde farve og så stole på og have tillid til, at energien fordeler sig, som den skal.

Uanset behøver det ikke tage lang tid at skabe sig jordforbindelse via visualiseringsøvelser, og herudover kan det jo gøres næsten alle steder i alle situationer.

 

Du gør sådan:


Visualisér, at du trækker den røde farve op fra jordens indre op gennem begge ben og binder den fast til dit haleben – kan gøres både med åbne eller lukkede øjne.
Det er også muligt at visualisere den modsatte vej, nemlig ved at lave forgreninger fra begge fødder ned til jordens centrum, ligesom et stort træ og dets rodnet – kan gøres både med åbne eller lukkede øjne.

 

Kilde: Marlene Rataj Ratajczak