Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Troen er mit faste holdepunkt…Enhver kan være kristen på “sin egen måde” - jeg er også kristen på min helt egen måde. Jeg er ikke kristen fordi, jeg har studeret hverken det gamle eller nye testamente, jeg er slet ikke bibelkyndig. Jeg er heller ikke blevet kristen gennem min opdragelse, dog var mine forældre kristne. Men kirkegang og kristen opdragelse, gik de ikke så højt op i. Min mor lærte mig, et smukt lille vers, som vi nogengange, sang sammen, når jeg skulle i seng. "Nu lukker sig mit øje" 

 

Nu lukker sig mit øje,
Gud Fader i det høje,
i varetægt mig tag!
Fra synd og sorg og fare
din engel mig bevare,
som ledet har min fod i dag!

 

Et ganske smukt vers, vil jeg mene.

 

Jeg er kristen på min egen måde, fordi jeg har haft nogle oplevelser, - den første oplevelse, oplevede jeg som barn. Men det er først som voksen, jeg har forstået omfanget af denne oplevelse.


Som tiden er gået, har jeg haft flere oplevelser. Jeg vil ikke gå i detaljer, - men kort nævne, jeg har mødt Gud, Jesus, Helligånden og ærkeengelen Michael. Det var ikke i syner, eller visioner jeg så dem, det vil jeg gerne pointere. Det lyder sikkert helt vildt, men ikke des mindre, er det den rene sandhed.

 

Efter sådanne oplevelser, kan jeg ikke være andet end kristen...
Min tro giver mig megen kærlighed, tryghed, og en indsigt som jeg sætter stor pris på. Min tro er blevet mit faste holdepunkt i tilværelsen...

 

Joanna