Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Nattens oplevelser…Nu har vi mulighed for at opleve varme tropiske nætter, hvor man kan sidde udenfor i haven. Giv dig selv en god og smuk oplevelse.
Hvis ikke du har prøvet at opleve nattens stjerner og den helt specielle stemning, som kun kan opleves ved nattetide, - skulle du prøve det.

 

I morgen aften, (d. 27. Juli) - efter solnedgang, byder aften og nattehimlen på helt specielle oplevelser. Nemlig fuldmåne og total måneformørkelse, blodmåne og som om det ikke var nok, - så kan planeten Mars ses, som en lysende lille rød kugle, ved siden af den blodrøde måne.

 

Men natten er også fuld af lyde, det skulle man jo ikke tro, når fuglene for længst er gået til ro. Men det er ikke alle fugle, der sover om natten. Man kan høre enkelte pip fra buske og trætoppe. Små pusle lyde fra mus, snøfte og hoste lyde fra pindsvin, og frøernes kvækken, er med til at give nattens lyde kolorit.

 

En skyfri nattehimmel, med måneskin og stjerner drysset ud over himlen, er en af de smukkeste naturoplevelser, man kan få. At sidde og kigge op på stjernehimlen, se de blinkende stjerner langt langt derude i cosmos, er et betagende syn, og får én til at føle sig som et lille fnug i det store Univers. Men ikke et betydningsløst lille fnug, vi er en del af noget meget meget større, hvor vi hver især, er betydningsfulde. Jordkloden er vort hjem, og vores klode, som vi opfatter som kæmpestor, er en lille del af et solsystem, som igen er en del af noget meget størrer, og sådan bliver det ved - og ved. Universet udvider sig hele tiden. Universet er uendeligt, og denne følelse af uendelighed, kan man mærke helt ind i hjertet og sjælen, når man kigger på den stjernebestrøede nattehimmel...

 

Joanna