Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Vi er alle healere...

 

 

Der er mennesker, som har et godt og varmt håndtryk. Måske du har prøvet at få et håndtryk, der efterlader dig med en varme, og energi, selv langt tid efter du ikke mere har fysisk kontakt med giveren af håndtrykket.

 

Det er muligt at overføre energi gennem et håndtryk, du kan straks mærke energien ligesom spreder sig fra din håndflade og op i armen, hvorefter energien spreder sig videre ud i kroppen.

 

Jeg oplevede engang en kollega på arbejdet, som lagde sin hånd på min skulder, og selvom berøringen kun stod på i få sekunder, så kunne jeg resten af dagen, mærke, hånden og varmen på skulderen.

 

Disse varme og energifyldte håndtryk, tilhører mennesker, som har healende evner. Det er ikke sikkert de selv er klar over det, eller måske ønsker de ikke at udvikle deres healende evner yderlig. Men gennem deres håndtryk, eller fysisk berøring, går de rundt og sender healende energier ind i deres medmennesker.

 

Vi har alle healende evner, nogle mere end andre, men der findes mennesker hvor deres healende evner er meget udviklede, uden de på nogen måde har gået på healerskole eller taget nogen form for healer kursus.

 

En mor (eller en far) der trøster sit barn, som holder om barnet, healer faktisk deres barn. De kærlige tanker og de kærlige ord, som en mor eller far tænker og siger højt, når de trøster deres barn, samtidig med de kærligt berører barnet, er i sig selv healende. Det falder enhver mor og far naturligt, at trøste sit barn, at holde kærligt om deres barn. Disse healende evner, ligger latent i os alle.

 

Faktisk går vi alle rundt og healer lidt på hinanden, med kærlige ord, tanker, og kærlige berøringer, vi tænker bare ikke over det, fordi det er så naturligt for os...

 

 

Joanna