Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Der findes negative mennesker...

 

 

Der findes mennesker som bare er negative, som helt mangler almindeligt optimistisk livssyn. Som ligemeget hvad du gør, hvad du siger, altid kan vende det til noget negativt. Det kan være meget energidrænende at være i selskab med den slags mennesker. Rigtig hårdt bliver det, hvis det er et menneske, som man er nødt til at omgås, måske et familiemedlem, eller en arbejdskollega.


Man mister sin gejst og gnist, når alt hvad man siger og gør, bliver vendt til noget negativt. Det er enerverende at lægge øre til mennesker som ikke har noget positivt at sige, om noget som helst. Det er svært ikke at tage disse negative påvirkninger til sig. For påvirket bliver man, disse negative mennesker, påvirker vort sind, vort humør, og virkelyst.

 

Man kan vælge at forsøge at ændre disse mennesker, men det er svært, og kræver ikke bare oceaner af tålmodighed, og energi, men også at man har et psykisk overskud, til ændre deres tankemønstre, og livssyn.Det bedste er, at lade være med at lade sig påvirke af deres negative livssyn, - at beskytte sig selv, så man ikke påvirkes psykisk, og trækkes ned på et lavere energiniveau, hvor livsglæden og ens positive sind, bliver “forurenet”.
Det er synd for disse negative mennesker, at leve livet uden optimisme og livsglæde, må være et meget trist liv...

 

Joanna