Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Jeg er i fuld gang med flyttekasserne...Som jeg tidligere har skrevet om her i bloggen, flytter jeg ud på landet 1. Juni. Det glæder jeg mig meget til, ja jeg kan næsten ikke vente til det bliver den 1. Juni. Men tiden op til flytningen, finder jeg ikke så spændende. Hver dag pakker jeg lidt ned. Først skal tingene sorteres så skal de vaskes af, og derefter pakkes ind, inden de kan kommes ned i flyttekasserne. Puha, det tager sin tid.
Rundt omkring mig, er der stablet flyttekasser i høje søjler, 4 - 5 stykker i hver søjle, de når næsten op til loftet. Jeg har nu lært at folde flyttekasser i et snuptag, og står ikke og fumler med dem, som jeg gjorde i begyndelsen.
Min lille hund Aslan, bryder sig ikke om al den pakke aktivitet, det gør ham lidt utryg, han kan ikke li’ når jeg bakser rundt med tingene, og de kort efter forsvinder ned i kasser. Jeg har selvfølgelig ikke pakket hans legetøj m.m. ned endnu. Det gør jeg først til allersidst, lige inden flyttebilen kommer på selve flyttedagen.
Når vejret er godt, og jeg går rundt indendørs og pakker, føler jeg mig lidt “snydt” - for jeg ville så meget hellere befinde mig ude i haven, med ansigtet vendt mod solen. Men der er ikke noget at gøre, pakkes skal der jo, helst lidt hver dag, så jeg ikke bliver stresset, og kan tage det lidt afslappet i dagene op til flytningen.

 

 Joanna