Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Pink - er min farve...på skrift...

Jeg vil fremover benytte farven pink i mine egne indlæg. Så er det nemmere at se om indlægget er skrevet af mig, eller om det er noget jeg har indsat i bloggen fra andre kilder. Jeg skriver nu altid kildeangivelse nederst i indlægget. Men fremover - kan du kende mine egne indlæg på, de fremstår med pink farve, og selvfølgelig skriver jeg mit navn nederst i mine egne indlæg.

Du er meget velkommen til at komme med farveforslag til "min skrift" - hvis ikke du mener at farven fungerer så godt på skrift. Skriv i kommentarboxen...

 

Joanna

 

 

Lidt om farven pink:

 

Farven pink repræsenterer omsorg, medfølelse og kærlighed. Den pink farve står for ubetinget kærlighed og forståelse og forbindes med det at give og modtage omsorg. Da pink er en kombination af rød og hvid, smitter begge farver lidt af på dens karakteristika. Den får behovet for handling fra den røde farve og farven hvid giver den mulighed for at opnå succes og indsigt. Passion og kraft fra farven rød, blødgjort med renhed og åbenhed fra den hvide farve, fuldender farven pink. Jo dybere den pink farve er, jo mere lidenskab og energi udstråler den.

 

Pink er romantisk og intim, feminin, kærlig, omsorgsfuld og yderst betænksom. Den nedtoner den fysiske lidenskab fra farven rød og erstatter den med en blid og kærlig energi. Farven pink er indsigtsfuld og intuitiv og den udviser ømhed og venlighed med sin empatiske og følsomme natur.

 

Uddrag fra: FarvernesBetydning.dk