Joanna's blog - Mellem Himmel og Jord

Din øjenfarve kan afsløre din personlighed....

 

 

 

Man siger, at øjnene er sjælens spejl, og selv om det lyder lidt som en kliché, så mener nogle forskere faktisk, at den farve, ens øjne har, kan fortælle en hel del om ens personlighed. Prøv selv at se, om du kan genkende dig selv i de her beskrivelser.  

Det siger din øjenfarve om dig:

Mørkebrune øjne

Hvis du har mørkebrune eller sorte øjne, er du en ledertype, som andre opfatter som rar og behagelig. Folk med brune øjne har som regel svært ved at komme op om morgenen. Og så er der faktisk undersøgelser, der viser, at mennesker med mørke øjne er bedre til sport!

Blå øjne

Folk har en tendens til at have en mening om dig, selv om de ikke kender dig. Du kan blive opfattet som genert, men faktisk er du en virkelig stærk person. En undersøgelse har desuden vist, at kvinder med blå øjne har en højere smertetærskel, når de skal føde et barn.

Grønne øjne
Folk med grønne øjne bliver som regel opfattet som mystiske og sexede. De er kreative og originale, de hviler i sig selv, og der skal meget til, før de bliver rigtig vrede.

Grønbrune øjne

Har du lysebrune øjne, der har tendens at se lidt grønne ud, er du uafhængig, selvsikker og spontan. Du har garanteret fået at vide, at du er noget helt særligt, lige siden du var lille.

Grå øjne
At have grå øjne er ret sjældent. Folk med grå øjne skal kæmpe lidt for at blive taget seriøst og har tit paraderne oppe, når de møder nye mennesker. Det kan være svært at komme ind på livet af dig, hvis du har grå øjne, men hvis det lykkes for folk at nå dit hjerte, vil de være der for evigt.

Hvor godt passer det på dig? 


Kilde: Vi unge