Bogudgivelser

 

Tankespind og Drømmesind

 

 

Tryk på link for bestilling af bog.

 

 

https://www.saxo.com/dk/forfatter/joanna-tengvad_4361707

 

Beskrivelse: "Tankespind & Drømmesind" er en forunderlig bog, der fører læseren fra det ene eventyrlige ordmaleri til det andet. Teksterne danner de smukkeste billeder på nethinden, alt imens man bevæger sig gennem farverige og fascinerende universer der taler til både følelser og fantasi. Bogens tekster er en oase i en travl hverdag.

 

Veje til Gud

 

Tryk på link for bestilling af bog.

 

 

 https://www.saxo.com/dk/forfatter/joanna-tengvad_4361707

 

 

Beskrivelse: "Veje til Gud" er tiltænkt dig som søger kontakt til Gud. Teksterne er desuden at betragte som et værktøj til selvudvikling, der tager udgangspunkt i den kristne tro. Bogens indhold er også et forsøg på at give enkle svar på store spørgsmål. Bogens tekster er let læselig, og henvender sig til enhver, uanset om man betragter sig som kristen eller ej.

 Begge mine bogudgivelser, er selvfølgelig trykt på FSC mærket papir

 

Køb med god samvittighed, støt bæredygtig skovdrift.

Begge bogudgivelser, "Tankespind og Drømmesind" - "Veje til Gud" er trykt på FSC - mærket papir. Det er papir fra bæredygtig skovdrift.

Når du køber et FSC-certificeret produkt, er du med til at støtte en bæredygtig drift af verdens skove. Det betyder, at du er med til at sikre, at lokalbefolkningen i skoven behandles ordenligt, at økosystemet opretholdes og at dyrelivet i skoven ikke bliver truet. Som forbruger har du magt til at efterspørge det.

 

Du kan læse mere om FCS på nedestående link.

 

http://www.fsc.dk/