Alternativ behandling tilbydes

Elevbehandlinger tilbydes

 

 

HEALING


Healing er kanalisering af universets lys, et lys der kan bryde gennem sindets krinkelkroge. Healing giver energi og mulighed for at den enkelte selv kan få kigget på de problematikker der fylder. Healing betyder "at gøre hel".

 

Jeg hedder Eva Thyregod og er ved at færdiggøre 1. år på Healerskolen ved Steen Kofoed. Jeg giver lige nu elevbehandlinger til 175.kr i min hyggelige klinik på SPOR 3, lige ved Lejre Station.


Behandlingen tager ca. 1 time og indledes med en samtale, hvor fokus er på dig.


Under healingen ligger du på en biks, der er rolig musik, og jeg sidder enten ved siden af, eller holder hænderne på din krop, fx dine fødder. De fleste oplever dyb afslappelse og det gør ingenting, at du falder i søvn. Efter behandlingen fortæller jeg, hvad der er blevet arbejdet med og et dybere indblik i din situation gives.

 

Tidsbooking på 60917188.

 

Glæder mig til at se dig!

Gratis reklame for alternativ behandling

Er du alternativ behandler, og har lyst til at reklamere for dine behandlinger/ydelser her på sitet? Eller er du ved at uddanne dig, som healer, clairvoyant, eller andet, og søger “prøvekaniner?” Alt du skal gøre er, at sende en mail, med den tekst du ønsker, et link til din hjemmeside, send gerne med et foto af dig eller andet som har relevans, til det du gerne vil reklamere for. 

Send tekst og foto til: joannat@godmail.dk og du kan reklamere helt gratis her på sitet.

 

Kærligst Joanna Tengvad